Kickboksen bij Sportcentrum Kooistee is voor mannen en vrouwen vanaf 17 jaar. Er is plek voor beginners, maar ook ver gevorderde vechters zullen voldoende uitdaging vinden bij de instructeurs van Sportcentrum Kooistee.

Onze trainers leren u de basisvaardigheden verbeteren de vaardigheden en trainen u naar een hoger niveau. Voor de échte liefhebbers komt er volgend jaar zelfs een wedstrijdgroep!

Tijdens de lessen zorgen we dat mensen op gelijkwaardig niveau met elkaar trainen/sparren, zodat u verantwoord aan deze sport kan deelnemen. Onze docenten differentiëren op niveau tijdens de les zodat iedereen oefeningen krijgt die bij hem/haar passen. Als u niet wilt sparren is dat geen probleem. Naast het technische deel werken we met iedereen aan de fysieke ontwikkeling van het lichaam. Na een les kickboksen heeft u echt het gevoel dat u intensief heeft getraind! Ook zal er tijdens de lessen niet worden geschroomd om gedeeltelijk oefeningen uit te voeren op de Synrgy360 en de nieuwe BoxMasters.