Wilt u sporten maar heeft u een kleine die bijvoorbeeld nog niet naar school gaat? Dan is dit de ideale uitkomst voor u!

Van maandag tot en met vrijdag alleen op afspraak. Meld uw kind van te voren aan bij de balie of mail info@sportcentrumkooistee.nl. Terwijl u op uw gemak kunt fitnessen of een groepsles kunt volgen in de ruimtes ernaast zal onze oppas zorgen dat uw kind onbezorgd kan spelen.

In de aangewezen ruimte kunt u uw kind bij onze oppas achter laten. Hier hebben de kinderen alle ruimte om veilig te spelen. Ze kunnen nergens heen en al het speelgoed is natuurlijk kindvriendelijk.

Goed om te weten:

  • Kinderoppas is alleen voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar op de aangegeven uren
  • Heeft uw kind bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden, laat het ons dan weten!
  • Is uw kind ziek (koorts, waterpokken etc.) dan vragen wij u uw kind niet mee te nemen
  • Gelieve geen eten of drinken mee te geven aan uw kind (tenzij er bijzonderheden zijn)
  • Verlaat als ouder nooit het Sportcentrum zonder uw kind! Wij bieden oppas zodat u kunt sporten, niet zodat u boodschappen kunt doen.

Kinderoppas tijden

Van maandag t/m vrijdagmorgen op afspraak.

Let op: mail ons wekelijks (uiterlijk) vrijdag voorafgaand aan de nieuwe week info@sportcentrumkooistee.nl. Vermeldt naam en leeftijd van uw kind, en de oppas datum.

Kinderoppas is gratis echter indien u onverhoopt verhinderd bent dient u dit max. 24 uur van te voren door te geven. Blijft u hierin in gebreke zijn wij helaas genoodzaakt een boete van € 5,- per kind in rekening te brengen, dit i.v.m. de personele kosten (dit zal middels automatische incasso plaatsvinden).

In de schoolvakanties is er geen opvang