Zumba is geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse muziek en combineert dansbewegingen met spierversterkende oefeningen. Je kan hierbij denken aan Merenque, Salsa, Cumbia, Reggeaton, Pop en nog veel meer!

Tijdens de les wordt het tempo afwisselend opgevoerd en afgebouwd voor een optimale en heerlijk vet verbrandende workout. Zumba verbeterd niet alleen je (hart) conditie, maar zeker ook je coördinatie en je zelfvertrouwen.

Bij Sportcentrum Kooistee streven we ernaar goed te volgen lessen aan te bieden met heerlijke muziek met een feestelijk sfeertje. Met zijn allen zorgen we ervoor dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt!

Probeer het en raak verslaafd.

Kom op tijd, want vol = vol.

 

zumba_leraresSandra Bruns
In 2009 deed ik voor het eerst mee met Zumba en ik was meteen verkocht! Nu mag ik mijn eigen lessen verzorgen en dat doe ik met heel veel plezier en toewijding. Ik ben verslaafd aan de muziek, de mensen en de onderlinge sfeer. Tijdens de lessen zorg ik ervoor dat de oefeningen voor iedereen goed te volgen zijn. Zo nodig pas ik het tempo aan. Wat ik je kan garanderen is een verbeterde conditie, meer zelfvertrouwen en een gemiddelde vetverbranding van 800 tot 1.000 calorieën per les en heel veel plezier. Mijn Zumba motto: Het maakt niet uit als je een keer mis stapt, zolang je het maar naar je zin hebt!