Fitness op de nieuwste apparatuur bij sportcentrum Kooistee.

Onze cardio toestellen zijn voorzien van high tech beeldschermen; bepaal zelf wat je kijkt en doet tijdens je workout!
Naast cardio zijn er voor de echte krachttrainers flinke dumbells (tot 60kg) en kan je alle spiergroepen trainen op onze zwaardere apparaten.

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je doet; kom je voor het eerst of heb je vragen? Dan is ons team er om je professioneel te steunen, tips te geven en eventueel te helpen bij een trainingsschema. Er zal altijd iemand van sportcentrum Kooistee in de rondte lopen om je vraag te beantwoorden.

Fitness met of zonder begeleiding.

Fitnessen zonder begeleiding kan vanaf 18 jaar tot de leeftijd die u zelf toe laat om fit te blijven! Ben je tussen de 16 en 18 jaar? Dan mag je komen fitnessen onder begeleiding van een volwassenen. Wanneer blijkt dat je alle apparaten onder de knie hebt en verantwoord kan sporten kan je na een tijdje ook zelf komen fitnessen. We willen je eerst dus goed leren kennen en weten dat je verantwoord met je lichaam en onze apparatuur omgaat.

Tijdens de openingsuren van de sportschool kan er altijd gefitnest worden. Houd je aan onze huisregels, neem altijd een handdoek mee en fitness niet met je buitenschoenen. Na het gebruik van onze apparatuur: maak het toestel schoon wanneer je deze verlaat en leg alles netjes terug (na gebruik van losse materialen). Oftewel, laat alles achter zoals jij het ook wilt aantreffen. Dan zorgen we samen voor een fijne fitness sfeer en omgeving.

Gratis proefles

Het is bij Sportcentrum Kooistee niet mogelijk om een gratis fitnesstrainig te volgen.

Wel kun je een proefweek aanvragen, hiermee krijgt u een tijdelijke pas waarmee u 1 week kan meedoen met alles wat wij aanbieden.