Na het volgen van een speciaal programma ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. Na school kom je dan lekker trainen, alleen of met je vrienden.

Fitness voor tieners
Als je naar de middelbare school gaat, heb je vaak minder tijd voor vaste sportdagen. Veel kinderen stoppen daardoor met hun wekelijkse teamsporten. En dat kan er weer voor zorgen dat je aankomt, terwijl je dat niet wilt. Het is dus belangrijk om wel te blijven bewegen. Jeugdfitness is een zelfstandige sport, die je kunt doen wanneer jij tijd hebt. Het zorgt ervoor dat je sterker wordt, goede conditie opbouwt en meer zelfvertrouwen krijgt.

Waarom is er jeugdfitness?
Als je nog geen 16 bent, ben je nog in de groei. Je mag dan niet zonder instructie op de apparaten in de fitness. Voor kinderen vanaf 12 jaar hebben we daarom jeugdfitness. Een fit coach leert je alles over de fitness. Hoe werken de apparaten, wat is het maximale gewicht en hoe voer je een oefening goed uit. Wil je naast de fitness les ook nog fitnessen en ben je tussen de 12 en 14 jaar, dan mag dit ook onder begeleiding van een volwassenen. Vanaf 15 jaar mag je zelfstandig fitnessen.

 

Proefles inplannen bij Sportcentrum Kooistee

Schrijf je hier in voor een gratis proefles. Wij nemen contact met je op voor het inplannen van de les.

  • DD dash MM dash JJJJ

Lestijden

Maandag
17:15 - 18:15 | 12 t/m 15 jaar
Woensdag
17:15 - 18:15 | 12 t/m 15 jaar
Vrijdag
17:15 - 18:15 | 12 t/m 15 jaar