Algemeen

1.0 Bij overtreding van deze vastgestelde huisregels, regelementen en/of is Sportcentrum Kooistee gerechtigd, conform de algemene voorwaarden, de toegang tot het sportcentrum te ontzeggen en het abonnement met onmiddellijke ingang te beëindigen, zonder dat u enig recht op restitutie van reeds betaalde abonnementsgelden kan doen gelden

1.1 Leden t/m 17 jaar kunnen alleen inschrijven in samenkomst met ouder/verzorger. Deze dienen het inschrijfformulier gezamenlijk te tekenen.

1.2 Deelname aan de training in de gehele accommodatie is geheel op eigen verantwoordelijkheid

1.3 Het is verboden te roken in het gehele sportcentrum, evenals voor de deur van de accommodatie. Het gebruiken van e-sigaret (verdamper) is tevens niet toegestaan

1.4 Bij binnenkomst dient u zich te melden bij de receptie en te laten registreren.

1.5 In de trainingsruimte draagt u binnen sportschoenen (die nog niet buiten zijn gedragen) evenals gepaste correcte sportkleding. U mag geen pet, caps of andere hoofdbedekking dragen.

1.6 Schade die ontstaan door het zich niet houden aan de instructies en/of vastgestelde regelementen zal in alle gevallen op u verhaald worden.

1.7 Er mogen geen alcoholische dranken genuttigd worden in de gehele accommodatie.

1.8 Eigen consumptie gebruik is toegestaan in de daarvoor open gestelde horeca ruimte, echter bent u ten alle tijde verplicht om uw afval te deponeren in de daarvoor open gestelde prullenbakken.

1.9 Het is strikt verboden om iemand zijn privacy/veiligheid in gevaar te brengen.

2.0 Drinken alleen in afsluitbare bidon of fles.

2.1 Mobiele telefoons moeten uit of stil, dus geen geluid of muziek. IPod en mp3-spelers zijn alleen toegestaan in de fitnessruimte mits er geen camera op het toestel aanwezig is.

2.2 Sportcentrum Kooistee is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of vernieling van eigendommen van leden en/of begeleiders in de gehele accommodatie.

2.3 Waardevolle spullen kunnen niet worden achter gelaten bij de receptie.

2.4 Het is niet toegestaan een kluisje na sluitingstijd in gebruik te houden. Indien de bedrijfsleiding een afgesloten kluisje aantreft zal deze worden opengemaakt en geleegd worden.

2.5 Het is niet toegestaan om drugs, spierversterkende of stimulerende middelen te gebruiken in de sportschool. Bij het gebruik van spierversterkende middelen of alles wat daarnaar neigt, wordt de persoon in kwestie direct geweigerd uit de sportschool.

2.6 Poseren of overmatig geschreeuw is in de sportschool niet toegestaan.

2.7 Iedere vorm van seksuele en/of intimidatie, zowel verbaal als non-verbaal, agressie en/of geweld wordt in de sportschool ten alle tijde niet toegestaan.

2.8 Kinderen mogen niet mee naar de groepslessen/ fitnesstrainingen van ouder/verzorger. Wel bieden wij op gestelde uren gratis kinderoppas aan.

Kleedruimten

1.0 Het is alleen toegestaan om u om te kleden in daarvoor opengestelde gescheiden kleedruimten, t.w. Dames, heren of kinderkleedruimte.

1.1 De kinderkleedruimte is alleen toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar met begeleiding van hun ouder of verzorger.

1.2 De dames kleedruimte is alleen toegankelijk voor dames. De heren kleedruimte is alleen toegankelijk voor heren

1.3 Tassen, jassen of andere kledingstukken laat u achter in de daarvoor bestemde ruimte (kleedkamer of kluisje) en neemt u niet mee naar de trainingsruimte.

1.4 Het is niet toegestaan douches met schoenen te betreden.

1.5 Sportcentrum Kooistee is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of vernieling van eigendommen van leden en/of begeleiders in de gehele accommodatie

Fitnessruimte

1.0 Tijdens het trainen gebruikt u een handdoek op alle apparaten en na gebruik dient u deze te ontdoen van transpiratievocht met de daarvoor opengestelde papieren rollen en desinfectans spuitjes.

1.1 De trainingsduur per cardio onderdeel is maximaal 30 minuten.

1.2 U dient na gebruik van de dumbell’s , losse gewichten, handvaten etc. schoon terug te leggen bij het betreffende toestel of rek. Het hard laten vallen of deponeren van de dumbell’s, losse gewichten, handvaten etc. is verboden.

1.3 In de trainingsruimte is groepsvorming niet toegestaan.

1.4 Sportcentrum Kooistee is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of vernieling van eigendommen van leden en/of begeleiders in de gehele accommodatie

1.5 Het is niet toegestaan zelf te gaan sleutelen aan de trainingstoestellen.
Bij enig mankement aan het trainingstoestel bent u te allen tijde verplicht dit te melden bij één van de medewerkers van Sportcentrum Kooistee.

 

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking!

Met sportieve groet,

Team Sportcentrum Kooistee